Πρωινό
Η διαδικασία μαγειρέματος για το πλιγούρι είναι αντίστοιχη με την διαδικασία βρασίματος του ρυζιού.
Ξεκινάμε πλένοντας καλά το πλιγούρι.
Σε κατσαρόλα, προσθέτουμε 2-2,5 κούπες νερό και αφήνουμε να ζεσταθεί.
Προσθέτουμε 1-2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο και μια πρέζα αλάτι για να ενισχύσουμε τη γεύση του πλιγουριού.
Ρίχνουμε το πλιγούρι στην κατσαρόλα και το αφήνουμε να βράσει, ανακατεύοντας περιστασιακά, μέχρι να απορροφήσει όλο το νερό και να μαλακώσει.
Μόλις είναι έτοιμο, το σερβίρουμε ως συνοδευτικό για κρέας, κοτόπουλο, ψάρι ή θαλασσινά. Επίσης, μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε γεμιστά ή να καταναλωθεί δροσερό με γιαούρτι ή σε σαλάτες.
*Ένας εναλλακτικός τρόπος για να βράσει το πλιγούρι είναι να το μουλιάσουμε σε ένα μπωλ με ζεστό νερό μαζί με χυμό από ένα λεμόνι για 3 ώρες
Προσφέρουμε προσαρμοσμένα σχέδια, καθοδήγηση από ειδικούς και μια φιλική προσέγγιση για να σας βοηθήσουμε να επιτύχετε τους στόχους σας για την υγεία και την ευεξία. Ας ξεκινήσουμε αυτό το ταξίδι μαζί!
Είναι σημαντικό να γνωρίζω τι χρειάζεται το σώμα, το μυαλό και η ψυχή μου