Υλικά για 8 κανονικά:
• 1 ώριμη μπανάνα
• 150gr αλεύρι γ.ο.χ
• 200ml γάλα 1,5%
• 1 κ.σ μέλι
• 1 κ.σ baking powder
• 1 πρέζα αλάτι
• ½ κ.γ κανέλα
Πρωινό
Δεδομένου ότι είναι φτιαγμένα με μπανάνες και αυγά, είναι φυσικά γλυκά και γεμάτα με πρωτεΐνες και φυτικές ίνες. Επιπλέον, μπορείτε να τα σερβίρετε σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας με πολλούς λαχταριστούς τρόπους, όπως φρέσκα φρούτα, ξηρούς καρπούς, βούτυρο ξηρών καρπών χωρίς ζάχαρη καθώς και μέλι ή σιρόπι αγαύης ή σφενδάμου.
Βήματα:
1) Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το αλεύρι, το baking powder, το αλάτι και την κανέλα.
2) Σε ένα άλλο μπολ πολτοποιούμε την μπανάνα και την ανακατεύουμε μαζί με το γάλα και το μέλι.
3) Βάζουμε όλα τα υλικά στο ίδιο μπολ και τα αναμειγνύουμε.
4) Βάζουμε το αντικολλητικό τηγάνι στο μάτι να ζεσταθεί σε μέτρια φωτιά, αφού πρώτα το αλείψουμε με ελαιόλαδο και ρίχνουμε περίπου δύο κουταλιές της σούπας από το μίγμα.
5) Μόλις αρχίσουν να βγαίνουν οι φουσκάλες, τα γυρίζουμε από την άλλη πλευρά για να ψηθούν.
Οι αναγνώστες μας επιλέγουν να διαβάσουν συχνά τα παρακάτω άρθρα. Μήπως ήρθες και η σειρά σου;
Προσφέρουμε προσαρμοσμένα σχέδια, καθοδήγηση από ειδικούς και μια φιλική προσέγγιση για να σας βοηθήσουμε να επιτύχετε τους στόχους σας για την υγεία και την ευεξία. Ας ξεκινήσουμε αυτό το ταξίδι μαζί!
Είναι σημαντικό να γνωρίζω τι χρειάζεται το σώμα, το μυαλό και η ψυχή μου