Εγκυμοσύνη

Δες αναλυτικά

Πως μπορώ να σε βοηθήσω? 

Η περίοδος της εγκυμοσύνης είναι μία από τις σημαντικότερες για μία μητέρα και θέλει την κατάλληλη υποστήριξη. Κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης σου, αυξάνονται πολύ οι ανάγκες σε θρεπτικά συστατικά, για την καλύτερη ποιότητα της υγείας σου, την καλύτερη και χωρίς επιπλοκές, έκβαση της κύησης,  καθώς και την καλύτερη ποιότητα ζωής του βρέφους . Ώστε να πετύχουμε τα παραπάνω, θα σου παρέχω μία διατροφική εκπαίδευση και παρακολούθηση, ώστε να νιώθεις ασφάλεια και στα τρία τρίμηνα της εγκυμοσύνης. Θα εξασφαλίσουμε ότι επέρχεται η ομαλή αύξηση του σωματικού βάρους, τόσο του δικού σου όσο και του εμβρύου, ότι καλύπτονται πιθανές ελλείψεις, καθώς και ότι προλαμβάνονται πιθανές παθήσεις όπως ο διαβήτης κύησης και η προεκλαμψία. 

Επιπλέον, πριν την σύλληψη και την έναρξη της εγκυμοσύνης, μία ισορροπημένη διατροφή,  βοηθάει στον έλεγχο ενός υγιούς σωματικού βάρους, καλύπτει τις θρεπτικές αναγκές και διορθώνει τυχόν ελλείψεις.

Σε καταστάσεις δυσκολίας σύλληψης, αντίστοιχα, η διατροφή συμβάλει στην αύξηση της γονιμότητας τόσο της γυναίκας όσο και του άντρα. 

Είμαστε εδώ για εσένα

Δωρεάν Συνεδρία

Είστε έτοιμοι να κάνετε το πρώτο βήμα προς έναν πιο υγιή εαυτό σας; Προγραμματίστε μια δωρεάν συνεδρία και ας ξεκινήσουμε αυτό το ταξίδι μαζί.

Άλλες υπηρεσίες

Δες επιπλέον

apoleia barous thessaloniki

Ρύθμιση Βάρους

diatrofika klinika peristatika thessaloniki diatrofi

Παθολογικές Καταστάσεις

more caterogories

Εξατομικευμένες κατηγορίες

Diatrofi panw sou eksidikeumeni

Διατροφή και στάδια ζωής