Σακχαρώδης διαβήτης

Δες αναλυτικά

  • Προδιαβήτης - ινσουλινοαντίσταση/ Διαβήτης τύπου 1/ Διαβήτης τύπου 2 

    Πώς μπορώ να σε βοηθήσω? 

    Αφού ενημερωθώ για την φαρμακευτική αγωγή που μπορεί να λαμβάνεις (ενέσεις ή αντλία ινσουλίνης), θα ακολουθήσουμε ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα διατροφής με στόχο την επίτευξη και διατήρηση καλών επιπέδων της γλυκόζης σου στο αίμα. Θα ξεκινήσεις μία διατροφική εκπαίδευση για την επιλογή και τον καταμερισμό των υδατανθράκων στα γεύματα σου, καθώς θα μάθεις να επιλέγεις μόνος σου τα κατάλληλα τρόφιμα, τους συνδυασμούς τους και την φυσική δραστηριότητα που θα ακολουθήσεις και δεν θα προκαλούν απότομες αυξομειώσεις της γλυκόζης σου στο αίμα. Επιπλέον, αν κρίνεται απαραίτητο, ακολουθεί μείωση και, φυσικά διατήρηση ενός φυσιολογικού βάρους. 

  • Διαβήτη κύησης 

Πως μπορώ να σε βοηθήσω? 

Όταν μία γυναίκα υπάρχει κίνδυνος να εμφανίσει διαβήτη κύησης κατά την εγκυμοσύνη, ο γυναικολόγος της συστήνει να ακολουθήσει κάποιο πρόγραμμα διατροφής για να μην χρειαστεί η χορήγηση ινσουλίνης. Ξεκινάμε επομένως μαζί, μία διατροφική εκπαίδευση, όπου μαθαίνεις τον σωστό συνδυασμό τροφίμων με υδατάνθρακες κυρίως χαμηλού γλυκαιμικού δείκτη, και επιτυγχάνεις την  διατήρηση υγιούς βάρους. 

Σημείωση: Για να λάβω υπόψιν μία πάθηση ως δεδομένη, χρειάζομαι την διάγνωση ειδικού γιατρού,  δηλαδή γυναικολόγου και ενδοκρινολόγου. 

Είμαστε εδώ για εσένα

Δωρεάν Συνεδρία

Είστε έτοιμοι να κάνετε το πρώτο βήμα προς έναν πιο υγιή εαυτό σας; Προγραμματίστε μια δωρεάν συνεδρία και ας ξεκινήσουμε αυτό το ταξίδι μαζί.

Άλλες υπηρεσίες

Δες επιπλέον

apoleia barous thessaloniki

Ρύθμιση Βάρους

diatrofika klinika peristatika thessaloniki diatrofi

Παθολογικές Καταστάσεις

more caterogories

Εξατομικευμένες κατηγορίες

Diatrofi panw sou eksidikeumeni

Διατροφή και στάδια ζωής