Συντήρηση βάρους

Δες αναλυτικά

 Μετά την πολυπόθητη προσθήκη ή απώλεια βάρους, επέρχεται ένα από τα πιο δύσκολα και το πιο σημαντικό στάδιο σε αυτή την προσπάθεια.

Οι περισσότεροι άνθρωποι ανυπομονούν να φτάσουν στον στόχο τους, επιλέγοντας πολλές φορές στερητικές δίαιτες για να τα καταφέρουν γρηγορότερα.

Το αποτέλεσμα αυτού στο μέλλον? 
Φυσικά, η επιβράβευση που επέρχεται με την κατανάλωση ποσοτήτων και τροφίμων που απέφευγαν, η σταδιακή επαναφορά του αρχικού τους βάρους και η δοκιμή μίας άλλης δίαιτας αυτή την φορά.

Επομένως για την αποφυγή αυτής της κατάστασης και του φαύλου αυτού κύκλου, είναι απαραίτητη η διατροφική εκπαίδευση από έναν διαιτολόγο- διατροφολόγο, η υιοθέτηση μιας ισορροπημένης και υγιεινής διατροφής, που θα προσαρμόζεται στις ανάγκες και την καθημερινότητα κάθε ατόμου εξατομικευμένα και θα μπορεί να γίνει τρόπος ζωής.

Έτσι μαθαίνει κάποιος να ρυθμίζει μόνος την διατροφή του, να συντηρεί το βάρος του, χωρίς να πιέζεται και καλύπτοντας παράλληλα τα θρεπτικά του συστατικά. Ουσιαστικά, έχει χτίσει την αυτοπεποίθηση του και νιώθει πως μπορεί να ανταπεξέλθει μόνος και δεν θα επιστρέφει ξανά και ξανά στον διατροφολόγο.

Πώς μπορώ να σε βοηθήσω?

Σε αυτό το στάδιο είσαι ήδη εκπαιδευμένος και έτοιμος να αντιμετωπίζεις μόνος τους διατροφικούς πειρασμούς, να τα βρίσκεις με τον εαυτό σου, το σώμα σου, την εικόνα σου και το φαγητό σου. Στην περίπτωση όμως που με χρειαστείς, φυσικά είμαι ακόμα εδώ να σε βοηθήσω με επιπλέον συμβουλές και την υπενθύμιση του στόχου, της διαδρομής σου, των όσων κατάφερες και φυσικά των όσων αξίζεις.

Είμαστε εδώ για εσένα

Δωρεάν Συνεδρία

Είστε έτοιμοι να κάνετε το πρώτο βήμα προς έναν πιο υγιή εαυτό σας; Προγραμματίστε μια δωρεάν συνεδρία και ας ξεκινήσουμε αυτό το ταξίδι μαζί.

Άλλες υπηρεσίες

Δες επιπλέον

apoleia barous thessaloniki

Ρύθμιση Βάρους

diatrofika klinika peristatika thessaloniki diatrofi

Παθολογικές Καταστάσεις

more caterogories

Εξατομικευμένες κατηγορίες

Diatrofi panw sou eksidikeumeni

Διατροφή και στάδια ζωής