Προσθήκη βάρους

Δες αναλυτικά

Σε αντίθεση με την πεποίθηση που έχουν οι περισσότεροι άνθρωποι, ότι  όσοι τρώνε ότι θέλουν και δεν βάζουν κιλά είναι τυχεροί, θα έλεγα πως για αυτούς η προσθήκη βάρους είναι κάτι αντίστοιχο με την απώλεια που επιθυμεί κάποιος άλλος. Πολλοί άνθρωποι δυσκολεύονται να αποκτήσουν βάρος και είναι άκρως σημαντική η διατροφική εκπαίδευση τους από έναν διατροφολόγο, έτσι ώστε να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, και τα κιλά να είναι κυρίως μυϊκής και όχι λιπώδους μάζας, εκτός φυσικά αν η αύξηση του ποσοστού λίπους κρίνεται απαραίτητη για την υγεία του διαιτώμενου.


Πώς μπορώ να σε βοηθήσω? 

Θα ακολουθήσουμε μία διατροφική εκπαίδευση που θα αφορά τα θερμιδικά πυκνά τρόφιμα, τον συνδυασμό αυτών, τις μερίδες και την συχνότητα των γευμάτων, τα οποία θα σε βοηθήσουν να αυξήσεις το βάρος σου με έναν υγιές τρόπο και πετυχαίνοντας τα ποσοστά της μυϊκής και λιπώδους μάζας που έχει ανάγκη το δικό σου σώμα.

Επιπλέον, μπορώ να σου προτείνω ειδικούς για να σε βοηθήσουν να αυξήσεις την φυσική σου άσκηση, και αν φυσικά το επιθυμείς, να σου συστήσω ειδικούς ψυχικής υγείας για να σε συντροφεύσουν σε αυτή την διαδρομή.

Είμαστε εδώ για εσένα

Δωρεάν Συνεδρία

Είστε έτοιμοι να κάνετε το πρώτο βήμα προς έναν πιο υγιή εαυτό σας; Προγραμματίστε μια δωρεάν συνεδρία και ας ξεκινήσουμε αυτό το ταξίδι μαζί.

Άλλες υπηρεσίες

Δες επιπλέον

apoleia barous thessaloniki

Ρύθμιση Βάρους

diatrofika klinika peristatika thessaloniki diatrofi

Παθολογικές Καταστάσεις

more caterogories

Εξατομικευμένες κατηγορίες

Diatrofi panw sou eksidikeumeni

Διατροφή και στάδια ζωής